Hantera minne

Kontrollera hur mycket telefonminne som finns tillgängligt

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på SD-kort och telefonlagr.. Tillgängligt telefonminne visas i avsnittet Intern telefonlagring.

Kontrollera tillgängligt utrymme på minneskortet

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på SD-kort och telefonlagr.. Totalt och tillgängligt utrymme på minneskortet visas i avsnittet SD-kort.

Rensa cacheinformation för alla program

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Program > Hantera program.
  3. Tryck på ett program på fliken Alla.
  4. På skärmen trycker du på Rensa data och/eller Rensa cacheminne.

Avinstallera tredjepartsprogram

Du kan inte avinstallera program som är förinstallerade i HTC ChaCha.
  1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Program > Hantera program.
  3. På fliken Hämta trycker du på det program du vill avinstallera.
  4. Tryck på Avinstallera.

Flytta filer till eller från minneskortet

Flytta program som du har hämtat till tableten till minneskortet om det interna lagringskortet i HTC ChaCha börjar tryta. Alternativt kan du, om minneskortet börjar bli fullt, även flytta program på minneskortet över till interna lagringskortet.
Obs!: Du kan bara flytta program som inte är förinstallerade i HTC ChaCha.
  1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Program > Hantera program.
  3. På fliken Hämta trycker du på det program du vill flytta.
  4. Välj mellan att flytta programmet till minneskortet eller till HTC ChaCha.