Inställningar i HTC ChaCha
Inställningar & tjänster

Inställningar i HTC ChaCha

Kontrollera och anpassa telefonens inställningar på skärmen Inställningar.
På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
Skräddarsy Gör HTC ChaCha unik med olika alternativ för att anpassa den efter dina egna behov.
Trådlöst nätverk och nätverk Ställ in trådlösa anslutningar såsom Wi-Fi, dataanslutning och Bluetooth, aktivera flygplansläge med mera.
Ring Ställ in tjänster såsom röstbrevlåda, vidarekoppla samtal, samtal väntar och nummerpres.
Ljud
  • Välj ljud att använda till ringsignaler och meddelanden.
  • Justera mediauppspelningens volym.
  • Ställ in för att sänka ringsignalsvolymen när du flyttar HTC ChaCha medan den ringer, öka ringsignalens volym när den är inuti en väska eller ficka och slå på högtalartelefonen när du vrider telefonen.
Skärm Ställ in skärminställningar som automatisk skärmorientering, ljusstyrka, skärmtimeout med mera.
Konton och synkronisering
  • Logga in eller ut från dina konton i sociala nätverk, Google-kontot och Exchange ActiveSync-kontot.
  • Du kan också hantera synkronisering och andra inställningar för dina konton.
Plats
Välj källor att använda när du fastställer din position.
Sök Välj poster att inkludera när du gör en sökning på telefonen och ställer in Google sökalternativ.
Sekretess Välj att automatiskt säkerhetskopiera vissa inställningar (t.ex. Wi-Fi-lösenord eller Bokmärken) till Google-servrar med ditt Google-konto så att du kan återställa dem vid behov.
Anslut till PC
  • Ställ in standard-USB-anslutningstyp att använda när du ansluter HTC ChaCha till din dator.
  • Du kan också välja rutan Fråga mig för att ange att din HTC ChaCha alltid visar skärmen för val av USB-anslutningstyp.
Säkerhet Ställ in ett skärmlås, aktivera SIM-kortlåset eller hantera lagringen av identitetsuppgifter.
Ström Slå på energisparfunktionen för att automatiskt växla till strömsparläge när batterinivån sjunker till den nivå du själv ställer in.
Program Hantera program som körs, flytta program till eller från minneskortet och installera eller avinstallera program.
SD och telefonminne
  • Kontrollera hur mycket utrymme som finns kvar i internminnet och på minneskortet.
  • Från den här skärmen måste du avmontera lagringskortet innan du tar ut det ur HTC ChaCha.
  • Du kan också göra en fabriksåterställning.
Datum och tid Ställ in datum och tid, tidszon och datum eller tidsformat.
Språk och tangentbord Ställ in operativsystemets språk och region. Du kan även ställa in alternativ för tangentbordet.
Tillgänglighet Använd de här inställningarna när du har hämtat och installerat ett tillgänglighetsverktyg, t.ex. en skärmläsare med röstutmatning. Du kan slå på och av tillgänglighetsfunktioner.
Röstinmatning och röstutmatning Ställ in alternativen för röstinmatning. Dessutom, om du har installerat ett program för text-till-tal (röstdata) använder du det här för att justera text-till-tal-inställningar.
Om telefonen
  • Sätt på eller stäng av schemalagda kontroller av uppdatering av programvara eller manuella kontroller för uppdateringar.
  • Aktivera eller inaktivera Informera HTC. När funktionen är aktiverad hjälper du oss få kännedom om när det uppstår ett tekniskt problem med din HTC ChaCha.
  • Visa diverse information om din HTC ChaCha, t.ex. mobil nätverkstyp, signalstyrka, batterinivå med mera.

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha