Använda HTC ChaCha som en trådlös router
Koppla upp din bärbara dator med programmet för Wi-Fi-hotspot

Använda HTC ChaCha som en trådlös router

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla HTC ChaCha till en trådlös router.

Kontrollera att dataanslutningen på HTC ChaCha är på innan du använder den som trådlös router.
  1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Trådlöst och nätverk.
  2. Tryck på Inställningar för Mobil Wi-Fi-Surfpunkt.
  3. Ange ett routernamn eller använd standardnamnet för router.
  4. Välj typen av Säkerhet och ställ in ett lösenord (nyckel) till din trådlösa router. Om du valde Ingen i Säkerhet behöver du inte ange ett lösenord.
    Obs!: Lösenordet är nyckeln som andra behöver ange på sina enheter så att de kan ansluta och använda HTC ChaCha som en trådlös router.
  5. Markera kryssrutan Mobil Wi-Fi Surfpunkt om du vill slå på den trådlösa routern.

HTC ChaCha är förberedd för att användas som en trådlös router när du ser i statusfältet.