Använda HTC ChaCha som ett modem (USB-sammanlänkning)

Finns det ingen Internetanslutning tillgänglig för datorn? Inga problem. Använd dataanslutningen på HTC ChaCha för att ansluta till Internet.
Viktigt:
  • Du behöver ha ditt SIM-kort isatt i HTC ChaCha för att använda dataanslutningen.
  • För att kunna använda HTC ChaCha som ett modem måste du först installera HTC Sync i din dator.
  1. Kontrollera att dataanslutningen i HTC ChaCha är aktiverad.
  2. Anslut HTC ChaCha till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  3. På skärmen Anslut till PC trycker du på USB-sammanlänkning och trycker sedan på Klart.