Installera HTC Sync
Inställningar & tjänster

Installera HTC Sync

Obs!:
  • Installera HTC Sync på en dator med Fönster 7, Fönster Vista eller Fönster XP.
  • HTC Sync kräver USB 2.0 på datorn för att kunna ansluta och synkronisera med HTC ChaCha.
  • För en felfri installation stänger du först alla program som körs och avslutar antivirusprogrammet tillfälligt innan du börjar installera HTC Sync.
Kopiera installationsprogrammet förHTC Sync från minneskortet till datorn och använd det vid installation.

När HTC Sync har installerats läggs ikonen HTC Sync till i datorns systemfält (titta längst ned till höger på datorskärmen). Du kan dubbelklicka på den här ikonen för att öppna HTC Sync.

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha