Om HTC Sync

Du har de nya semesterfotona i HTC ChaCha medan jobbkalendern är i datorn. Varför inte göra den här typen av filer och information tillgängliga i båda enheterna?
Med HTC Sync kan du:
  • Synkronisera dina kontakter mellan Microsoft Outlook, Outlook Express eller Fönster Kontakter på din dator och i HTC ChaCha.
  • Synkronisera kalenderhändelser mellan Outlook eller Fönster kalender i datorn och HTC ChaCha.
  • Överföra foton, video, dokument, låtar och spelningslistor till HTC ChaCha och visa/lyssna när du är i farten.
  • Importera tagna foton och inspelad video från HTC ChaCha till datorn.
  • Spara samma bokmärken både för webbläsare i både datorn och HTC ChaCha.
  • Installera mobiltelefonprogram från tredje part (inte hämtade från Android Market) från datorn.
Obs!:
  • Du behöver ett lagringskort i HTC ChaCha för att kunna synkronisera multimediafiler, kartor och dokument.
  • Tillgängliga kategorier och alternativ beror på den enhet du har anslutit till datorn.