Söka efter en intressepunkt nära dig
APPAR OCH FUNKTIONER

Söka efter en intressepunkt nära dig

Använd Places för att hitta intressepunkter i närheten av din aktuella position. Places använder Google Maps för att söka efter allmänna ställen som kan vara bra att veta om, t.ex. närmaste bensinmack eller bankomat.
Viktigt: Innan du använder Places måste du aktivera positionskällor.
  1. Från startsidan trycker du på > Places.
  2. Tryck på den plats du vill söka efter.
  3. Gör något av följande:
    • När en eller två intressepunkter hittas visas sökresultaten som markörer på kartan. Du kan trycka på markören och sedan trycka på informationsbubblan för att visa mer information om platsen.
    • När flera platser hittas visas sökresultaten i en lista. Tryck på en plats för att visa dess position på kartan och tryck på dess informationsbubbla för att visa mer information om platsen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha