Visa och synkronisera påminnelser

Du kan markera vilka kalendrar du vill visa eller dölja, och vilka som du vill behålla synkroniserade.

Visa eller dölja kalendrar

Från valfri Kalendervy trycker du på , trycker på Mer > Kalendrar och väljer sedan eller rensar en kalender för att visa eller dölja den.
Obs!:
  • Kalendrarna behålls synkroniserade på HTC ChaCha oavsett om du döljer dem eller inte.
  • Tryck på Alla kalendrar om du vill visa alla kalendrar.

Lägga till en Google-kalender att synkronisera med

Du kan välja vilka Google-kalendrar som ska hållas synkroniserade med HTC ChaCha.
Obs!: Det går inte att skapa en ny Google-kalender från HTC ChaCha. Det går bara att synkronisera med Google-kalendrar som du har skapat eller prenumererat på via nätet.
  1. Från valfri Kalendervy trycker du på och sedan på Mer > Kalendrar.
  2. Tryck på och tryck sedan på Lägg till kalendrar.
  3. Markera en Google-kalender som du vill lägga till i din kalenderlista och tryck på OK.
  4. Tryck på för att uppdatera Kalender.

Sluta synkronisera en Google-kalender

Du kan välja vilka Google-kalendrar som du vill sluta synkronisera.
  1. I valfri Kalendervy trycker du på och sedan på Mer > Kalendrar.
  2. Tryck på igen och sedan på Ta bort kalendrar.
  3. Markera en Google-kalender som du vill ta bort från din kalenderlista och tryck på OK.
  4. Tryck på för att uppdatera Kalender.
Kalendrarna som du ta bort från din kalenderlista kommer inte längre att synkroniseras med HTC ChaCha, men du förblir prenumerant på dem och kan arbeta med dem i Google Kalender på nätet.