Om Kalender

Missa aldrig mer ett viktigt datum. Använd programmet Kalender för att schemalägga händelser, möten och avtalade tider.

Du kan konfigurera HTC ChaCha för att vara synkroniserad med följande sorters kalendrar:

• Från HTC ChaCha loggar du in på ditt Google-konto så att du kan synkronisera programmet Kalender med din Google-kalender online. Du kan lägga till fler än ett Google-konto.
  • Om du använder Microsoft Outlook på datorn kan du ställa in så att HTC Sync i datorn synkroniserar Outlook Kalender med programmet Kalender.
  • Om du har ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto och har lagt till det i HTC ChaCha kan du synkronisera programmet Kalender med dina Exchange ActiveSync-kalenderhändelser.
  • Logga in på ditt Facebook-konto så att du kan bjuda in vänner till händelser och även se deras födelsedagar och kommande händelser i Kalender.