Visa och spara en bilaga från ett multimediameddelande

Om du är orolig över storleken på dina datanerladdningar, kontrollera föst multimediameddelandet storlek innan du laddar ner det.
Obs!: När Autohämtning i MMS-inställningarna är inaktiverat, laddas endast meddelanderubriken ner. För att ladda ner hela meddelandet trycker du på knappen Ladda ner på höger sida om meddelandet.
  • Om det finns bifogad media såsom ett foto eller en video i ett mottaget meddelande, tryck på det för att se innehållet.
  • Om bilagan är en kontakt (vCard) trycker du på den för att visa kontaktinformationen och sedan på Spara för att lägga till dina kontakter.
  • Om bilagan är en avtalad tid eller en händelse (vCalendar), tryck på den för att välja kalender där du vill spara den och tryck sedan på Importera.
  • För att spara bilagor på ditt minneskort, tryck och håll nere multimediameddelandet och välj för att spara typ av bilaga från alternativmenyn.