Skicka ett MMS

1. På startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. Tryck på Skriv.
  3. Fyll i en eller flera mottagare. Du kan:
    • Ange de första bokstäverna i ett kontaktnamn eller de första siffrorna i ett mobilnummer. I takt med att du skriver visas matchande namn med telefonnummer och e-postadresser från dina sparade kontakter. Tryck på en kontakts nummer eller e-postadress. E-postadresserna visas när alternativet Visa e-postadress är markerat i Inställningar för mottagarlista.
    • Tryck på och välj sedan telefonnumren för kontakterna som du vill skicka meddelandet till. Du kan även välja kontaktgrupper som mottagare. När du har markerat alla meddelandemottagare trycker du på OK.
    • Ange hela telefonnumren eller e-postadressen direkt i fältet Till.
  4. Du kan lägga till en ämnesrad genom att trycka på och sedan trycka på Lägg till ämne.
  5. Tryck på textrutan som innehåller texten Lägg till text och skriv sedan meddelandet
  6. Tryck på och välj sedan typ av bilaga.
    Bild Välj Kamera för att ta ett foto och bifoga det eller Galleri för att bifoga ett foto från minneskortet.
    Video Välj Videokamera för att spela in ett videoklipp och bifoga det eller Videor för att bifoga ett videoklipp från minneskortet.
    Ljud Välj Röstinspelaren för att göra en röstinspelning och bifoga den eller Musik och ljud för att bifoga en musikfil eller röstinspelning från minneskortet.
    Programrekommendation Välj ett program som du har installerat från Android Market som du vill dela med andra. Webbadressen från vilken programmet kan hämtas infogas i ditt meddelande.
    Plats Lägg till din aktuella position (kräver att GPS är aktiverad), eller en position som du väljer på en karta, till meddelandet.
    Kontakt (vCard) Välj en kontakt och välj sedan vilka uppgifter du vill bifoga.
    Avtalad tid (vCalendar) Välj en kalenderhändelse som du vill bifoga.
  7. Om du vill se alternativ för att ersätta eller granska bilagan, tryck på . Du kan även trycka på och sedan på Kassera för att börja om.
  8. Tryck på Skicka eller tryck på för att spara meddelandet som ett utkast.

Skapa ett bildspel

1. När du har lagt till en bild, en video eller en ljudfil i multimediemeddelandet du skapar trycker du på > Bildspel.
  2. Gör något av följande:
    Lägg till en bildspelsbild Tryck på och välj sedan att lägga till en bild eller video.
    Lägg till musik eller en röstinspelning till en bildspelsbild Direkt efter att du lägger till en bildspelsbild trycker du på > Ljud.
    Lägg till en bildtext till en bildspelsbild Tryck på Lägg till text och ange sedan bildtexten.
    Redigera en bildspelsbild Tryck på och välj sedan att ersätta, ta bort eller ställa in varaktighet för bildspelsbilden.
    Förhandsgranska bildspelet Tryck på och tryck sedan på Förhandsgranska (eller Mer > Förhandsgranska). Tryck en gång till på förhandsgranskningsskärmen för att visa uppspelningskontrollerna.
  3. Tryck på Skicka eller tryck på för att spara meddelandet som ett utkast när du är färdig.