Dela spel och program

Har du kul med ett spel eller ett program som du hittat på Android Market? Dela dina favoritspel och program direkt med dina vänner och bekanta.
Obs!: Om dina vänner ska ansluta till programmet och hämta det från Android Market måste de använda en Androidtelefon.
  1. Från startsidan trycker du på .
  2. Tryck på och sedan på Dela. Listan över spel och program som du hämtat och installerat från Android Market visas.
  3. Tryck på ett program och välj sedan hur du vill dela det.
När dina vänner ser länken i ditt meddelande eller statusuppdatering kan de enkelt trycka på länken för att hitta samma spel eller program i Android Market och hämta det.
Tips:
  • När du matar in din statusuppdatering i Friend Stream kan du även trycka på för att välja mellan spel eller program som du vill dela i dina sociala nätverk.
  • Om du redan har skapat ett nytt SMS eller MMS trycker du på och sedan på Bifoga > Programrekommendation för att välja i listan över installerade spel och program.