Spela in din röst

Tänk inte bara högt. Använd Röstinspelaren för att snabbt fånga in dina tankar. Du kan även spela in din röst och ställa in den som ringsignal.
Viktigt: Du måste ha ett lagringskort i HTC ChaCha för att kunna använda Röstinspelaren.
  1. På startsidan trycker du på > Röstinspelaren.
  2. Håll mikrofonen nära munnen.
  3. Tryck på för att börja spela in ett röstklipp.
    Obs!: Röstinspelaren kan köras i bakgrunden medan du gör andra saker på HTC ChaCha, förutom när du öppnar andra program som också använder ljudfunktioner. När du vill återgå till skärmen för Röstinspelaren öppnar du Meddelandepanelen och trycker på Röstinspelaren.
  4. Tryck på för att stoppa inspelningen.
  5. Skriv in ett namn på röstklippet och tryck på Spara.
  6. Om du vill spela upp röstklippet trycker du på .
  7. Om du vill visa alternativ för att dela, radera eller byta namn på röstklippet trycker du på .

Dela ett röstklipp

1. På skärmen Röstinspelaren trycker du på .
  2. Tryck och håll ned röstklippet som du vill dela och tryck sedan på .
  3. Från de alternativ som finns tillgängliga väljer du hur du vill dela röstklippet.

Ställa in ett röstklipp som ringsignal

1. Tryck på på skärmen Röstinspelaren.
  2. Tryck och håll ned röstklippet som du vill ställa in som ringsignal och tryck sedan på Ange som ringsignal.