Kontrollera Väder

Du kan använda programmet och widgeten Väder för att kontrollera aktuellt väder och se väderprognoser för de kommande fyra dygnen. Utöver vädret på din ort visar det här programmet även väderprognoser för andra orter i världen. Dina inställningar i programmet Väder styr även väderinformationen som visas i Klocka och Kalender.
Viktigt:

Gör så här för att automatiskt uppdatera vädret för aktuell ort i programmet och widgeten Väder samt i Klockan och Kalender:

• HTC ChaCha måste vara ansluten till Internet.
  • Tjänsten Min plats måste vara aktiverad. Om du inte aktiverade det första gången du konfigurerade HTC ChaCha kan du göra det i Inställningar > Plats.
  1. På startsidan trycker du på > Väder.
  2. Gör något av följande:
    • Svep med fingret uppåt eller nedåt på skärmen om du vill kontrollera vädret på andra orter.
    • Tryck på för att när som helst uppdatera väderinformationen.
    • Tryck på uppdateringstiden eller på Mer information på nätet på skärmen Väder för att se mer väderinformation på nätet.

Lägga till en ort på skärmen Väder

Lägg till fler orter på skärmen Väder så kan du direkt kontrollera väderprognoser för dessa orter. Utöver aktuell plats kan skärmen Väder visa upp till 15 orter.
  1. På skärmen Väder trycker du på .
  2. Ange namnet på den plats som du vill lägga till. I takt med att du skriver filtreras listan för att visa förslag på orter som matchar bokstäverna du har matat in.
  3. Tryck på önskad stad för att välja den.

Ändra ordningen på orter på skärmen Väder

1. På fliken Väder trycker du på och trycker sedan på Ordna.
  2. Tryck på och håll in vid slutet av det objekt du vill flytta. När raden är markerad i grönt drar du den till dess nya position och släpper den sedan.
  3. Tryck på Färdig.

Ta bort orter från skärmen Väder

1. På fliken Väder trycker du på och trycker sedan på Radera.
  2. Välj de orter som du vill ta bort och tryck på Radera.

Ändra Väderalternativ

1. På skärmen Väder trycker du på och trycker sedan på Inställningar.
  2. Du kan ändra följande väderinställningar:
    Uppdatera när den är öppen Markera den här kryssrutan för att uppdatera väderinformation varje gång du öppnar programmet Väder.
    Uppdatera automatiskt Markera den här kryssrutan för att automatiskt ladda ner väderuppdateringar.
    Uppdatera schema Ställa in ett schema för automatisk uppdatering.
    Temperaturskala Välj om du vill visa temperaturen i Celsius eller Fahrenheit.
    Ljudeffekter Välj om du vill spela upp ljudeffekter med anknytning till väderförhållandena.

Om widgeten Väder

Använd widgeten Väder för att direkt kontrollera väderprognoser för din aktuella plats och andra orter utan att behöva öppna programmet Väder. Widgeten Väder finns i olika utseenden och modeller.

Du kan lägga till den här widgeten på startsidan om den inte redan är tillagd.