Söka efter och installera program från Android Market

Android Market är rätt ställe att besöka när du vill ha nya program till HTC ChaCha. Välj från ett stort urval gratis och betalprogram, från produktivitetsprogram till underhållning och spel.
Obs!: Betalprogram finns för närvarande bara tillgängliga i vissa länder.

Söka efter och installera ett program

När du installerar program och använder dem i HTC ChaCha kan de kräva tillgång till dina personliga uppgifter eller åtkomst till vissa funktioner eller inställningar. Hämta och installera enbart program som du litar på.
Viktigt: Var särskilt försiktig med program som har åtkomst till flera funktioner eller stora mängder information i HTC ChaCha. Du ansvarar själv för konsekvenserna av att använda program du hämtat.
Du måste ha ett Google Checkout-konto för att kunna handla på Android Market.
  1. Från startsidan trycker du på > Market.
  2. Gör något av följande för att söka efter ett program:
    Bläddra i program Rulla genom listan över program under Aktuellt.
    Bläddra i program efter kategori Tryck på Program eller Spel och tryck sedan på en kategori. Under en kategori kan du filtrera programmen efter Bäst betalda, Populärast gratis eller Senaste.
    Söka efter ett program Tryck på , ange namnet eller typen av program som du letar efter och tryck sedan på .
  3. När du hittar ett program som verkar intressant trycker du på det för att läsa en beskrivning och användarrecensioner.
  4. Om du vill hämta eller köpa programmet tryck på GRATIS (för gratisprogram) eller prisknappen under Köp (för betalprogram).
  5. Om du godkänner villkoren trycker du på OK för att börja hämta och installera programmet.
Obs!: Förutsatt att du gör det inom en viss begränsad tid efter inköpet, kan du avinstallera ett program för att få tillbaka pengarna. Läs mer om återbetalningspolicyn för betalprogram på hjälpsidan för Android Market (http://market.android.com/support).

Öppna ett installerat program

Gör något av följande:
  • Om du ser ikonen i statusfältet så öppnar du Meddelandepanelen och trycker på programmet.
  • Från startsidan trycker du på > Market. Tryck på och tryck sedan på Mina program. På skärmen Mina program trycker du på programmet och trycker på Öppna.
  • Från startsidan trycker du på . På skärmen Alla program för fingret till fliken Hämtade och tryck på programmet.

Avinstallera ett program

Du kan avinstallera varje program som du har laddat ned och installerat från Android Market.
  1. Från startsidan trycker du på > Market.
  2. Tryck på och tryck sedan på Mina program.
  3. Tryck på programmet som du vill avinstallera och tryck sedan på Avinstallera.
  4. Tryck vid uppmaning på OK.
  5. Välj ett skäl till att du tar bort programmet och tryck sedan på OK.

Få hjälp

Om du behöver hjälp eller har frågor om Android Market trycker du på och trycker på Hjälp. Webbläsaren tar dig till hjälpsidan för Android Market.