Ställa in en låt som ringsignal
APPAR OCH FUNKTIONER

Ställa in en låt som ringsignal

Du kan välja en låt från biblioteket i programmet Musik och ställa in den som ringsignal eller ringsignal för en viss kontakt.

1. Från startsidan trycker du på > Musik.
  2. Tryck på för att gå till biblioteket.
  3. I biblioteket väljer du låten som du vill använda som ringsignal och spelar sedan upp den.
  4. På skärmen Spelas nu trycker du på och sedan på Ange som ringsignal (eller Mer > Ange som ringsignal).
  5. I alternativmenyn för Ange som ringsignal trycker du på Ringsignal eller Ringsignal för kontakt. Om du väljer Ringsignal för kontakt måste du välja de kontakter som du vill associera låten med på nästa skärm.

Kontrollera om låten lagts till som ringsignal

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. På skärmen Inställningar trycker du på Ljud > Ringsignal.
Låten ska vara i ringsignalslistan och vald.

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha