Skapa en uppspelningslista
APPAR OCH FUNKTIONER

Skapa en uppspelningslista

Personanpassa din musik med uppspelningslistor. Skapa en uppspelningslista med dina absoluta favoritlåtar eller skapa en som matchar hur du känner dig just idag. Du kan göra så många uppspelningslistor du vill.
  1. Från startsidan trycker du på > Musik.
  2. Tryck på för att gå till biblioteket.
  3. I biblioteket trycker du på eller för fingret längs med raden längst ned för att gå till kategorin Uppspelningslistor.
  4. Tryck på Lägg till.
  5. Ange ett namn på uppspelningslistan och tryck sedan på Lägg till.
  6. Välj en kategori.
  7. Markera kryssrutorna för de låtar som du vill lägga till i uppspelningslistan och tryck på Lägg till.
  8. Tryck på Spara.

Spela upp låtarna i en uppspelningslista

1. I biblioteket trycker du på eller för fingret längs med raden längst ned för att gå till kategorin Uppspelningslistor.
  2. Tryck på en uppspelningslista för att öppna den.
  3. Tryck på den första låten eller en annan låt i uppspelningslistan.
När du trycker på en låt i listan för att spela den uppdateras listan Spelas nu med låtarna från din spelningslista.

Hantera spellistor

Då du skapat en spellista kan du lägga till fler låtar i den, arrangera dem i ordning och mycket mer.

1. I biblioteket trycker du på eller för fingret längs med raden längst ned för att gå till kategorin Uppspelningslistor.
  2. Tryck på en uppspelningslista för att öppna den.
  3. Tryck på och välj sedan vad du vill göra:
    Lägg till fler låtar i en spellista
    1. Tryck på Lägg till låtar.
    2. Gå till kategorin Låtar eller någon annan kategori.
    3. Välj de låtar som du vill lägga till i spellistan och tryck sedan på Lägg till.
    Ordna om låtar
    1. Tryck på Ändra ordningsföljd.
    2. Tryck på och håll ned i slutet av den låttitel du vill flytta. När raden är markerad drar du den till dess nya position och släpper sedan upp.
    Radera låtar från en spellista
    1. Tryck på Ta bort låtar.
    2. Markera de låtar du vill ta bort och tryck sedan på Ta bort.
    Ändra spellistans namn Tryck på Byt namn på uppspelningslista.

Radera spellistor

1. I biblioteket trycker du på eller för fingret längs med raden längst ned för att gå till kategorin Uppspelningslistor.
  2. Tryck på och sedan på Radera uppspelningslistor.
  3. Markera de spelningslistor du vill radera och tryck på Radera.

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha