Söka musik i biblioteket

1. Tryck på Musik-programmets skärm Spelas nu eller listan Spelas nu för att gå till biblioteket I biblioteket är din musik organiserad efter kategorier som Artister och Album. Välj en kategori genom att trycka på en av flikarna på skärmen.
  2. Tryck på en låt i en kategori för att spela den. Listan Spelas nu uppdateras med låtlistan från din valda kategori.
Obs!: Du kan lägga till, ta bort eller ordna flikarnas ordning i biblioteket.