Visa bilder

När du har valt ett album kan du bläddra i dina bilder och videor.
För fingret uppåt eller nedåt för att rulla igenom miniatyrerna. Tryck på en bild eller video för att se den i fullskärm.
Tips: När du visar en bild i helskärm kan du trycka på och sedan på Visa på karta för att visa platsen där du tog bilden. (Visa på karta är tillgängligt när du har aktiverat Geo-tag-foton i Kamera.)

Zooma in eller ut på en foto

Du kan zooma in eller ut på ett foto på två olika sätt.

• Tryck snabbt två gånger på skärmen för att zooma in och tryck sedan snabbt på skärmen två gånger igen för att zooma ut.
  • Tryck med tumme och pekfinger på skärmen och dra sedan isär fingrarna för att zooma in; nyp ihop fingrarna för att zooma ut.