Välja ett album

På startsidan trycker du på > Galleri. Programmet Galleri öppnas på skärmen Album där dina bilder och videor är lämpligt organiserade efter album.

Följande är förinställda album:

• Med Kamerabilder kan du visa foton och videoklipp som sparats i kamerans mapp.
  • Med Mina favoriter kan du gruppera bilder och videor som ställer in som favoriter.
  • Med Alla foton kan du visa alla foton som sparats i alla mapparna på minneskortet.
  • Med Alla videor kan du visa alla videoklipp som sparats i alla mapparna på minneskortet.
  • Med Alla nedladdningar kan du visa foton och videoklipp som du hämtat.

Mappar på minneskortet som innehåller foton och videoklipp behandlas också som album och anges under de förinställda albumen. De riktiga mappnamnen används som albumnamn.

Obs!: Om det finns foton eller videoklipp under rotsökvägen på minneskortet (som inte finns i mapparna) grupperas de under albumet Annat.