Ta ett foto
APPAR OCH FUNKTIONER

Ta ett foto

1. På startsidan trycker du på > Kamera.
  2. Innan du tar bilden kan du zooma in eller ut i motivet.
  3. Tryck flera gånger på blixtknappen för att välja blixtläge beroende på ljusförhållandena.
    Automatisk blixt
    Blixt på
    Blixt av
  4. Välj inställningar för upplösning och andra önskade kamerainställningar.
  5. Välj en effekt att använda på bilden.
  6. Rikta kameran mot motivet och fokusera.

Om du fotograferar en grupp människor identifierar kameran automatiskt ansikten och justerar fokus. Du ser rutor på personernas ansikten.

Tips: Kontrollera att kryssrutorna Autofokus och Registrera ansikten är markerade i kamerainställningarna.
  7. När du är redo att ta bilden trycker du på .
  8. Välj vad du vill göra med fotot du just har tagit.

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha