KOMMUNIKATION
Konfigurera din profil
KOMMUNIKATION

Konfigurera din profil

Lagra din personliga kontaktinformation så att du enkelt kan skicka den till andra.
  1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Alla:
    • Tryck på Jag och välj sedan om du vill länka din profil till en befintlig kontaktpost som redan innehåller dina personliga uppgifter, eller redigera din profil.
    • Du ser ditt kontonamn eller din e-postadress om du är inloggad på något av dina onlinekonton som ditt Google-konto eller Facebook för HTC Sense. Tryck på ditt namn eller din e-postadress, tryck på och sedan på Redigera.
  3. Ange eller redigera ditt namn och dina kontaktdetaljer.
  4. Tryck på eller ditt foto och välj sedan om du vill ta ett självporträtt eller använda ett annat foto till din profil.
  5. Tryck på Spara.

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha