Din kontaktlista

På programmet Kontakter flik Alla visas alla kontakter i HTC ChaCha och från de online-konton som du är inloggad på. När du öppnar programmet Kontakter efter att nyss ha loggat in på ett nytt konto blir du tillfrågad om du vill lägga till kontakter från det kontot till din kontaktlista.

Din kontaktlista visar också kontakter lagrade på ditt SIM-kort (vanligtvis markerade med SIM-kortsikonen ).

Från fliken Alla kan du:
  • Öppna din profil och redigera din egen kontaktinformation.
  • Skapa, redigera eller hitta kontakter.
  • Se statusuppdateringar från vänner i dina sociala nätverkskonton som Facebook och Twitter.
  • Tryck på en kontakts namn för att öppna skärmen med kontaktinformation för den kontakten.
  • Se en meddelandeikon som när en kontakt har skickat dig något som ett nytt e-postmeddelande, postat liveflöden eller när det är kontaktens födelsedag.
  • Kolla vem som är online på Google Talk. Onlinestatusikoner visas när du är inloggad på Google Talk på HTC ChaCha. Till exempel så betyder att kontakten är tillgänglig att chatta med.

Filtrera din kontaktlista

Du kan välja att visa bara en enda typ av kontakter (till exempel Google-kontakter eller Facebook-kontakter).
  1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Från fliken Alla kan du:
    • Trycka på pilen eller titelfältet under statusfältet för att öppna en valmeny med dina onlinekonton och sedan trycka på det konto vars kontakter du vill visa.
    • Tryck på , tryck på Visa och sedan på den typ av kontakter som du vill visa i kontaktlistan.

Du kan även välja hur du vill visa och sortera dina kontakter.