Om programmet Kontakter

Med programmet Kontakter kan du enkelt hantera dina kommunikationer med dina kontakter via telefonen, meddelanden och e-post. Du kan även länka dina kontakter med deras sociala nätverkskonton på t.ex. Facebook och Twitter för att se deras uppdateringar och händelser på ett och samma ställe.

Inte nog med det. Om du har samma kontakter från olika ställen kan du via Kontakter föra samman deras kontaktinformation så att du inte har dubbla poster i din kontaktlista.

1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på någon av följande flikar:

Alla

Ger åtkomst till alla kontakter på HTC ChaCha, online-konton med mera.

Grupper

Här kan du associera kontakter med grupper för att enkelt kunna skicka ett SMS, MMS eller e-post till en hel grupp samtidigt.

Samtalshistorik

Radar upp alla dina slagna nummer och mottagna och missade samtal.