Lägga till ett socialt nätverkskonto

Hoppade över inloggning på dina sociala nätverkskonton (som t.ex. Facebook, Twitter eller Flickr) första gången du startade och konfigurerade HTC ChaCha? Du kan fortfarande lägga till dessa konton.

1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Lägg till konto och tryck sedan på kontotypen som du vill lägga till.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att mata in kontoinformation.
Ditt sociala nätverkskonto läggs till i listan på skärmen Konton och synkronisering. Beroende på hur du har konfigurerat kontot kan den nya informationen börja synkroniseras med HTC ChaCha.