Synkronisera med ett Google-konto

Genom att logga in på ditt Google -konto kan du synka Gmail och dina Google -kontakter och kalendrar mellan HTC ChaCha och internet. Du behöver också logga in på ett Google -konto för att använda Google program såsom Google Talk och Android Market.
Obs!: Om du hoppade över att lägga till ett Google -konto när du först ställde in HTC ChaCha kan du stöta på problem då du använder vissa Google -program. Om dessa problem kvarstår kanske du måste återställa HTC ChaCha till fabriksinställningarna och ange din Google -kontoinformation när du ställer in HTC ChaCha igen.

Lägga till fler Google-konton

Du kan lägga till fler än ett Google -konto. Efterföljande Google Google-konton kan dock bara synkronisera kontakter, e-post och kalenderhändelser. Annat Google -tjänster använder det första Google -kontot du lade till.
  1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Lägg till konto > Google.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in på ett konto eller skapa ett nytt konto.

Har du glömt lösenordet till ditt Google-konto?

Om du har glömt bort lösenordet till ditt Google-konto kan du besöka Google webbplats för att försöka få det tillbaka.
  1. Öppna webbläsaren i HTC ChaCha eller i datorn och gå till https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Ange den e-postadress eller det användarnamn som du använder för att logga in på ditt Google-konto och klicka på Skicka.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa ditt lösenord.
Om du saknar en alternativ e-postadress eller inte kan komma åt e-postkontot som du använde för att skapa ditt Google-konto kan du återställa ditt Google-konto efter 24 timmar genom att svara på säkerhetsfrågan för återställning av lösenordet.