Om onlinekonton

HTC ChaCha kan synkronisera med flera sociala nätverk online och e-postkonton.

Information som går att synkronisera:

• Gmail, Exchange ActiveSync, och annan POP3/IMAP-e-post.
  • Google och Exchange ActiveSync-kontakter och även dina vänners kontaktinformation från Facebook och profiler i Twitter.
  • Kalenderhändelser från dina Google konton, från Exchange ActiveSyncoch från ditt Facebook -konto.
  • Statusuppdateringar och länkar som du delar med dina vänner i sociala nätverk som t.ex. Facebook och Twitter.
  • Flickr- och Facebook-fotouppladdningar.
Obs!: Du kan konfigurera dina Exchange- ActiveSync och POP3/IMAP-konton i HTC ChaCha antingen i programmet E-post eller inställningarna Konton och synkronisering.