Ställa in alternativ för webbläsaren

Anpassa webbläsaren till dina surfvanor. Ställ in alternativ för visning, sekretess och säkerhet när du använder webbläsaren.
Från webbläsarskärmen trycker du på och trycker på Mer > Inställningar.

Ställa in en startsida

1. Från webbläsarskärmen trycker du på och trycker på Mer > Inställningar > Ange startsida.
  2. Välj den startsida du vill använda.

Visa fullständiga versioner av alla webbplatser

Vissa webbplatser visar en mobil version av sina sidor på telefoners webbläsare. Du kan välja att visa den fullständiga versionen av alla sidor, även för dessa webbplatser.
På webbläsarskärmen trycker du på , trycker på Mer > Inställningar och avmarkerar sedan kryssrutan Mobilvy.

Välja när du ska visa Flash-innehåll

Välj vilket Flash-innehåll du vill se på en webbsida och när du vill se det.
  1. Från webbläsarskärmen trycker du på och trycker på Mer > Inställningar > Aktivera tillägg.
  2. Tryck på På begäran.

Efter att ha valt På begäran, kan du visa Flash-innehållet genom att trycka på på webbsidan.