Ladda ner från webben

Gör mer än att bara navigera på webben. Du kan hämta filer, t.ex. foton och musik, samt program med hjälp av webbläsaren.
Viktigt:
  • Se till att du har satt in minneskortet i HTC ChaCha. Alla nerladdade filer kommer att sparas på ditt minneskort.
  • Innan ett program hämtas kontrollerar du först att det är kompatibelt med HTC ChaCha för att se till att det går att installera.

Hämta program från webben

Du kan ladda ner program direkt från dina favoritwebbsidor. Program som hämtas från webben kan komma från okända källor. För att skydda HTC ChaCha och dina personliga data rekommenderar vi å det starkaste att du endast laddar ner och installerar program du litar på.
  1. Öppna din webblösare, gå sedan till webbsidan där du kan ladda ner programmet du vill.
  2. Följ webbsidans instruktioner för att ladda ner programmet.
Innan du kan installera det nerladdade programmet måste du ställa in så att HTC ChaCha tillåter installation av tredjepartsprogram. På startsidan trycker du på och trycker sedan på Inställningar > Program > Okända källor.

Visa nedladdade filer

Medan en webbsida visas trycker du på och trycker på Mer > Nerladdningar.