Använda webbläsaren

Viktigt: Telefonen måste ha en aktiv dataanslutning eller Wi-Fi-anslutning för att ansluta till Internet.
Gör något av följande för att öppna webbläsaren och börja surfa på nätet:
  • På startsidan trycker du på Internet.
  • På startsidan trycker du på > Internet.

Gå till en webbsida

1. Från webbläsarskärmen trycker du på och sedan på URL-rutan längst upp på skärmen.
  2. Ange adressen till webbsidan med hjälp av tangentbordet. I takt med att du skriver in adressen visas matchande webbsidesadresser på skärmen.
  3. Gör något av följande:
    • Tryck på en adress för att gå direkt till den webbsidan.
    • Fortsätt att skriva in webbsidans adress och tryck sedan på .

Navigera och zooma på en webbsida

• Du kan föra fingret över skärmen för att navigera till och visa andra delar av webbsidan.
  • Tryck snabbt två gånger på skärmen för att zooma in och tryck sedan snabbt på skärmen två gånger igen för att zooma ut. Du kan även dra isär respektive klämma ihop fingrarna för att zooma in och ut.

Markera en länk på en webbsida

Du kan trycka på en länk för att öppna den eller trycka på och hålla in länken för ytterligare alternativ.
Länk Korrekt åtgärd
Webbsidesadress (URL:er)
  • Tryck på länken för att öppna webbsidan.
  • Tryck på och håll in länken för att öppna en meny där du kan öppna, skapa ett bokmärke, kopiera till Urklipp eller dela länken.
E-postadress
  • Tryck för att skicka ett e-postmeddelande till e-postadressen.
  • Tryck och håll in länken och tryck på Kopiera på menyn för att kopiera e-postadressen till Urklipp. Du kan klistra in e-postadressen senare när du skapar en ny kontakt eller skickar ett nytt e-postmeddelande.

Markera en adress eller ett telefonnummer på en webbsida

Du kan visa en adress på kartan eller ringa ett telefonnummer som visas på en webbsida.
Länk Korrekt åtgärd
Gatuadress Tryck på adressen för att kopiera den eller visa den på karta med Google Maps.
Telefonnummer Tryck på telefonnumret för att kopiera det, ringa upp det, skicka SMS eller spara det som en kontakt i Kontakter.

Öppna ett nytt webbläsarfönster

Öppna flera webbläsarfönster så att det blir enklare för dig att växla från en webbplats till en annan.
  1. Medan en webbsida visas trycker du på och trycker på Fönster.
  2. Tryck på .
Ett nytt webbläsarfönster öppnas.

Växla mellan webbläsarfönster

1. Medan du visar en webbsida gör du något av följande:
    • Tryck på och sedan på Fönster.
    • Kläm ihop skärmen (zooma ut) tills du ser de andra webbläsarfönstrenawebbläsarfönstren.
  2. Markera det webbläsarfönster som du vill visa genom att föra fingret över skärmen från höger till vänster.
  3. Tryck på en webbsida för att visa den i helskärmsläge.
    Tips: Tryck på om du vill stänga en webbsida.