Söka på HTC ChaCha och nätet
APPAR OCH FUNKTIONER

Söka på HTC ChaCha och nätet

Du kan söka efter information i HTC ChaCha och på nätet med hjälp av Google-sökning. Vissa program som t.ex. Kontakter eller E-post, har sin egen sökfunktion som du kan använda för sökning med dessa program.

Ställa in sökalternativ

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Sök > Google-sökning.
  3. Välj önskade inställningar.
    Visa webbalternativ Visa förslag för Google-webbsökningar under sökrutan när du skriver.
    Använd Min Plats Inkludera din plats i sökningar för att få lokala sökresultat.
    Sökhistorik Använd förslag från webbaserad Google sökhistorik från ditt Google-konto. Tryck på Hantera sökhistorik för att visa eller hantera webbsökhistorik som är kopplad till ditt Google-konto på webbläsaren.
  4. Tryck på .
  5. Tryck på Sökbara objekt och markera sedan de objekt du vill inkludera vid sökningen.

Söka på nätet och i HTC ChaCha

1. Från startsidan trycker du på .
  2. Välj var du vill söka.

Först visar Google-sökrutan ikonen Alla och anger att den är konfigurerad att söka på både nätet och HTC ChaCha. Du kan rikta in dina sökningar på bara nätet eller bara information om ett enda program på HTC ChaCha. Tryck på och tryck sedan på för att ställa in sökbara objekt.

3. Ange sedan i sökrutan orden som du vill söka efter. I takt med att du skriver visas en lista över matchande objekt i HTC ChaCha och förslag från Google.
  4. Gör något av följande:
    • Om det du söker finns i förslagslistan trycker du på det i listan. Objektet öppnas då i tillhörande program.
    • Om du vill redigera ett objekt i listan trycker du på . Objektet visas i sökrutan där du kan redigera det.
    • Om det du söker efter inte finns med i listan trycker du på för att söka på webben. Webbläsaren öppnas med resultaten från Google-sökningen.

Snabbt söka efter information på nätet

Slå upp snabbt hjälper dig lära dig ett nytt ämne omedelbart. När du anger ett nytt ord eller en fras kan du slå upp det på populära webbplatser eller söktjänster som Google-sökning och Wikipedia.
  1. På startsidan trycker du på > Slå upp snabbt.
  2. För fingret till den flik som har typen av information som du vill söka efter. Ange sedan i sökrutan det som du vill söka efter.
  3. Tryck på .
Tips: När du har letat upp objektet på en flik kan du gå till andra flikar för att automatiskt söka efter samma term där.

Översätta ord till andra språk

1. På startsidan trycker du på > Slå upp snabbt.
  2. Gå till fliken Google översätt.
  3. Under Från språk väljer du källspråket och skriver sedan in ordet eller frasen som du vill översätta.
  4. Under Till språk väljer du ett av de språk som finns tillgängliga för översättning.
  5. Tryck på Översätt.

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha