Använda Friend Stream

Friend Stream ansluter dig till dina sociala nätverk. Dela och få uppdateringar från vänner på populära nätverk som Facebook och Twitter i ett och samma flöde. Med Friend Stream kan du enkelt spåra dina vänners statusmeddelanden, fotouppladdningar, meddelanden med mera - eller kommentera och lägga upp egna.
Viktigt:
  • Du måste vara inloggad på minst ett socialt nätverkskonto för att kunna använda Friend Stream.
  • Om du vill använda ditt Facebook-konto med Friend Stream måste du vara inloggad via Facebook för HTC Sense.
På startsidan trycker du på > Friend Stream. Friend Stream öppnas på fliken Alla uppdateringar.

När du trycker på någons statusuppdatering kan du:

• Visa tweeten i fråga. Om en webbadress har delats visas dessutom den länkade webbsidan strax under tweeten.
  • Skriva en kommentar. Gilla någons inlägg på Facebook.
  • Titta på någons albumfoton.

När du trycker på någons foto eller namn kan du:

• Kolla personens profiluppgifter.
  • Titta på personens Facebook.
  • Kolla personens inlagda tweets.

Föra fingret till de andra flikarna för att visa sociala nätverksuppdateringar grupperade som endast statusuppdateringar, bild- och videouppladdningar, meddelanden från sociala nätverk med mera.

Uppdatera din status

Du kan uppdatera din status samtidigt på alla de sociala nätverkskonton som du är inloggad på.

1. På fliken Alla uppdateringar trycker du på Dela.
  2. Skriv in din statusuppdatering.
  3. Om du inte vill skicka statusuppdateringen till alla dina sociala nätverkskonton trycker du på  och avmarkerar kryssrutorna för de sociala nätverk som du vill exkludera.
  4. Tryck på och välj sedan vad du vill bifoga till din tweet eller statusuppdatering.
    Bild Välj Från kamera för att ta ett foto och bifoga det eller Från galleri för att bifoga ett foto.
    Plats Lägg till din aktuella position eller en position som du väljer på en karta.
    Programrekommendation Välj ett program som du har installerat från Android Market som du vill dela med andra. Webbadressen från vilken programmet kan hämtas infogas i din status.
  5. Tryck på Inlägg.

Kommentera och gilla inlägg på Facebook

Tryck på någons statusuppdatering på fliken Alla uppdateringar och gör något av följande:
  • Tryck på en bild eller albumnamnet för att visa och kommentera albumfotona med programmet Galleri.
  • Tryck på Gilla för att gilla statusuppdateringen.
  • Tryck på textrutan och skriv vad du tycker om personens statusuppdatering.

Kolla meddelanden från dina sociala nätverk

För fingret till fliken Meddelanden så kan du lätt se ett enda flöde med meddelanden från olika sociala nätverk. Det kan vara en kommentar om dinFacebook inlägg, ett omnämnande eller direktmeddelande Twitter, en taggad bild av dig, med mera.

Dela din plats med dina Facebook-vänner

Äter du ute på en favoritrestaurang? Berätta för dina vänner var du befinner dig.
Viktigt:
  • Du måste vara inloggad på Facebook för HTC Sense för att kunna använda denna funktion i Friend Stream.
  • För att hitta din position måste du dessutom aktivera positionskällor > > Inställningar > Plats.
  1. På fliken Plats trycker du på Checka in.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på en plats i listan.
    • Tryck på Lägg till ett ställe, ange namn och beskrivning på aktuell position och tryck sedan på Klart.
  3. Klicka på Checka in.
  4. På nästa skärm kan du ange ditt statusmeddelande och till och med tagga de vänner du är där med.
  5. Klicka på Checka in när du är klar.

Om Friend Stream-widgeten

Använd Friend Stream-widgeten så att du enkelt kan uppdatera din status och visa andra personers statusuppdateringar direkt på startsidan. Om du vill hålla koll på bara en persons Facebook-uppdateringar kan du lägga till widgeten Friend Channel. Du hittar det i layoutalternativen för widgeten Friend Stream.