Delning på Facebook

Knappen för att dela på Facebook i HTC ChaCha gör det enkelt att lägga upp meddelanden i din Facebook-logg eller dela din plats.
  • Från startsidan trycker du på för att snabbt lägga upp ett meddelande i din Facebook-logg. Du kan lägga till en bild, ett kamerafoto eller din plats till meddelandet.
  • Tryck och håll ned för att dela din plats med dina Facebook-vänner. Du kan även tagga de Facebook-vänner som är med dig.

Dela musik

Dela det du lyssnar på för tillfället på din Facebook-logg med hjälp av Facebook dela-knappen .
  1. Från startsidan trycker du på > Musik.
  2. Tryck på för att gå till biblioteket.
  3. I biblioteket trycker du på den låt som du vill dela.
  4. På skärmen Nu spelas trycker du på . En meddelandeskärm visas med låttitel, album och artist. Om låten finns på Amazon visas även albumomslag tillsammans med en länk till låten på webbplatsen Amazon.
  5. Skriv meddelandet och tryck på Inlägg. Meddelandet visas nu i din Facebook-logg.

Dela en webbsida

Vill du rekommendera en bra webbsida som du läser i din logg på Facebook? Det är enkelt.
  1. På startsidan trycker du på > Internet.
  2. Bläddra till sidan som du vill dela och tryck på . Skärmen Inlägg i logg visas med en beskrivning av webbsidan och en representativ miniatyrbild av webbsidan. Du kan välja mellan olika miniatyrbilder från webbsidan genom att trycka på pilknapparna.
  3. Skriv meddelandet och tryck på Inlägg. Meddelandet läggs upp i din logg tillsammans med en länk till hemsidan och en miniatyrbild.

Dela en nyhetsartikel

Har du läst en intressant artikel och vill dela den med dina Facebook-vänner? Så här gör du.
  1. På startsidan trycker du på > Nyheter.
  2. Medan du läser en nyhetsartikel trycker du på . Skärmen Inlägg i logg med första raden av nyhetsartikeln och en representativ miniatyrbild av webbsidan. Du kan välja mellan olika miniatyrbilder från webbsidan genom att trycka på pilknapparna.
  3. Skriv meddelandet och tryck på Inlägg. Meddelandet läggs upp i din logg tillsammans med en länk till nyhetsartikeln och en miniatyrbild.

Lägga upp meddelanden till Facebook-vänner

Använd Facebook dela-knappen för att snabbt lägga upp meddelanden till Facebook-vänner och grupper i Friend Stream.
  1. På startsidan trycker du på > Friend Stream.
  2. Tryck på > Vänner och sedan på Facebook.
  3. Gör något av följande:
    • På fliken Facebook - Vänner trycker du på en vän och sedan på för att lägga upp ett meddelande i vännens Facebook-logg.
    • På fliken Facebook - Grupper trycker du på en grupp och sedan på för att lägga upp ett meddelande till varje grupps Facebook-logg.
    • På fliken Facebook - Sidor trycker du på en sida och sedan på för att lägga upp ett meddelande i varje sidas Facebook-logg.