Facebook-programmet
APPAR OCH FUNKTIONER

Facebook-programmet

Med Facebook-programmet kan du hålla dig uppdaterad och hålla kontakten med dina vänner på Facebook. Det innehåller de flesta funktioner som du är van vid när du använder Facebook i din dator.

Med Facebook-programmet kan du:

• Dela dina tankar och kolla andra personers statusuppdateringar.
  • Visa din lista över vänner och skriv i någons logg.
  • Kommentera och gilla en väns inlägg.
  • Visa någons personliga information, inklusive fotoalbum.
  • Kontrollera dina Facebook-meddelanden.
  • Ta ett foto och ladda upp det direkt till ditt Facebook-konto.

Använda Facebook-programmet

1. På startsidan trycker du på > Facebook.
  2. Om det är första gången du öppnar Facebook-programmet följer du anvisningarna på skärmen för att logga in på ditt Facebook-konto.
  3. På skärmen Nyhetsflöden trycker du på för att komma åt andra funktioner.
Tips:
  • Facebook-startsidan trycker du på och sedan på Inställningar för att ange alternativ för uppdatering och meddelanden.
  • På vissa Facebook-skärmar kan du trycka på och hålla ned ett objekt för att öppna en alternativmeny.

Lägga till Facebook-widgeten

Lägg till Facebook-widgeten på startsidan så att du enkelt kan lägga upp uppdateringar och kontrollera dina vänners statusuppdateringar.

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha