Facebook för HTC Sense
APPAR OCH FUNKTIONER

Facebook för HTC Sense

Om du loggade in på ditt Facebook-konto nr du slog på och konfigurerade HTC ChaCha för första gången betyder det att ditt Facebook-konto är länkat till Facebook för HTC Sense i HTC ChaCha.

Med Facebook för HTC Sense kan du:

• Se alla dina Facebook-kontakter och deras statusuppdateringar i realtid i Kontakter.

När du trycker på en kontakt på skärmen Alla för du fingret till fliken Uppdateringar och händelser för att se uppdateringar som statusinlägg, uppladdningar och profiländringar.

När det finns ett meddelande om att kontakten fyller år kan du trycka på meddelandet för att skicka en hälsning.

• Visa Facebook-foton direkt i programmet Galleri.

Du kan även ladda upp en eller flera bilder till Facebook och sedan tagga och lägga till bildtexter till dem.

När du visar en Facebook-väns album kan du även dela en länk till ett visst album eller kommentera bilderna i albumet.

• Kontrollera dina vänners Facebook-statusuppdateringar i Friend Stream.
  • Visa dina Facebook-händelser och dina vänners födelsedagar i programmet Kalender.

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha