KOMMUNIKATION
Använda Ringa hem
KOMMUNIKATION

Använda Ringa hem

När du är utomlands på resa kan du lätt ringa vänner och familj där hemma. Numret till ditt hemland läggs till automatiskt när du ringer vid roaming.
  1. Tryck på .
  2. Ange telefonnumret från ditt hemland som du vill ringa till.
    Obs!: Om du anger en nolla i början tas den bort. Om du skriver in ett plustecken (+) före telefonnumret ringer HTC ChaCha upp normalt.
    Skärmen Ringa hem öppnas och visar landsprefixet som ska läggas till före telefonnumret.
  3. Om du vill ändra landsprefixet väljer du önskat land från landvalsrutan.
  4. Tryck på Klart och ring sedan upp.

Stänga av Ringa hem

Om du föredrar att ange fullständiga telefonnummer manuellt under roaming kan du stänga av Ringa hem.
  1. På startsidan trycker du på och trycker sedan på Inställningar > Samtal.
  2. Markera kryssrutan Hemland.

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha