Internetsamtal

När du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk kan du ringa och ta emot samtal genom ett Internetsamtalskonto.

Lägga till ett Internetsamtalskonto

Innan du lägger till ett Internetsamtalskonto måste du har registrerat dig hos en Internetsamtalstjänst som stöder röstsamtal över SIP, Session Initiation Protocol.

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar > Samtal.
  2. Under Inställningar för Internetsamtal trycker du på Konton.
  3. Tryck på Lägg till konto.
  4. Ange din kontoinformation.
  5. Tryck på för att spara kontot.
  6. Om du vill ställa in HTC ChaCha på att ta emot Internetsamtal på ditt tillagda konto markerar du rutan Ta emot inkommande samtal.

Ringa ett Internetsamtal

Ring ett Internetsamtal till antingen din kontakts Internetsamtalskonto eller telefonnummer.
Viktigt: Internetsamtal till telefonnummer kan medföra extra avgifter från, eller kanske inte stöds av, din mobiloperatör.
Ring något av följande:
Internetsamtalskonto
  • Från Kontakter trycker du på en kontakt som har ett Internetsamtalskonto och trycker sedan på Internetsamtal.
  • Från Samtalshistorik trycker du på en Internetsamtalslogg.
Telefonnummer Se Olika sätt att ringa ett samtal. Men ställ först in HTC ChaCha på att använda Internet för att ringa upp dina utgående samtal. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar > Samtal. Tryck på Använda Internetsamtal och markera sedan antingen För alla samtal eller Fråga vid varje samtal.