Ta emot samtal

När du får ett telefonsamtal från en kontakt, visas skärmen för inkommande samtal.
Tips: Du kan använda funktionerna för diskret ringsignal och fickläge vid mottagning av samtal. Läs mer om detta under Ändra ljudinställningar.

Besvara ett samtal

Gör något av följande:
  • Tryck på .
  • Om skärmen är av när du får ett samtal, visas låsskärmen. Tryck på eller dra i ringen för att låsa upp skärmen och besvara samtalet.

Avvisa ett samtal

Gör något av följande:
  • Tryck på .
  • Tryck på STRÖM-knappen två gånger för att avvisa ett samtal.

Tysta ringljudet utan att avvisa samtalet

Gör något av följande:
  • Tryck på knappen VOLYM NER eller VOLYM UPP.
  • Tryck på STRÖM-knappen.
  • Placera HTC ChaCha neråt på en jämn yta.
    Obs!: Om HTC ChaCha redan ligger neråt kommer den fortsätta ringa då det kommer följande inkommande samtal.

HTC Caller ID

Varje gång du ringer ett samtal eller din vän ringer dig får du se vännens senaste statusuppdatering från sociala nätverk som Facebook eller Twitter direkt på samtalsskärmen. Du missar inte heller människors födelsedagar. Du kommer att se en påminnelse om födelsedag om din väns födelsedag inträffar någon gång inom nästkommande sju dagar.