Ringa ett samtal på telefonens uppringningsskärm
Ring dina kontakter snabbare med Snabbsamtal

Ringa ett samtal på telefonens uppringningsskärm

Du kan antingen ringa ett nummer direkt med knappsatsen eller starta funktionen Snabbsamtal för att söka efter och ringa upp en kontakt eller ett nummer från Samtalshistorik.

1. Tryck på . Telefonens uppringningsskärm öppnas.
    Tips: Du kan även öppna telefonens uppringningsskärm när som helst från startsidan genom att trycka på knapparna på knappsatsen/tangentbordet.
  2. Börja skriva in de första siffrorna i ett telefonnummer eller bokstäverna i en kontakts namn på knappsatsen eller tangentbordet. Om du vill mata in bokstäver som finns på knappsatsen eller knappar som används för att slå nummer (0-9 och +) trycker du på och sedan på önskad knapp. Uppringningsskärmen i Telefon visar en lista över nummer och namn som matchar.
    Tips: Om du matar in en felaktig siffra eller bokstav trycker du på för att radera den. Om du vill radera hela numret trycker du på och håller ned . Du kan också använda raderingsknappen på tangentbordet för att radera en felinmatning.
  3. Bläddra genom den filtrerade listan genom att slå genom listan eller långsamt föra fingret uppför eller nerför listan.
  4. Gör något av följande för att ringa ett samtal:
    • Tryck på telefonnumret eller kontakten i listan.
    • När du matat in hela numret trycker du på .
    • Om du vill ringa ett annat telefonnummer som associerats med kontakten trycker du på till höger om kontaktens namn. På skärmen med kontaktdetaljer trycker du på det nummer som du vill ringa till.
När uppringning eller samtal pågår visas ikonen Samtal pågår i statusfältet .

Vad är Snabbsamtal?

Med Snabbsamtal i telefonens uppringningsfunktion kan du snabbt ringa ett samtal.

Ange bara telefonnumret eller de första bokstäverna i namnet på personen som du vill ringa. Snabbsamtal söker och filtrerar automatiskt din kontaktlista (lagrad i HTC ChaCha, på SIM-kortet och i onlinekonton som Google -konto och Exchange ActiveSync) och telefonnumren från samtalshistoriken.