Använda ljuduppsättningar

Ljuduppsättningar är olika samlingar av ringsignaler, meddelande- och alarmljud som du kan använda för att personanpassa din HTC ChaCha. Med hjälp av ljuduppsättningar kan du omedelbart ändra från diskreta ringsignaler och meddelandeljud när du är på kontoret till något roligare när du slappnar av med vänner.

Välja en förinställd ljuduppsättning

1. På startsidan trycker du på > Anpassa ljud > Ljuduppsättning.
  2. På skärmen Ljuduppsättningar trycker du på en ljuduppsättnings namn.
  3. Du kan trycka på för att lyssna på de olika ljuden i ljuduppsättningen.
  4. Tryck på Använd.

Skapa en ljuduppsättning

1. På startsidan trycker du på > Anpassa ljud > Ljuduppsättning.
  2. På skärmen Ljuduppsättningar trycker du på Lägg till.
  3. Ange ett namn på den nya ljuduppsättningen och tryck på Klart.
Den nyligen skapade ljuduppsättningen läggs nu till i listan över ljuduppsättningar. Du kan tilldela olika toner till ljuduppsättningen enligt dina önskemål.

Byta ringsignal, meddelanden och ljud

Byt ringsignal, meddelandeljud och alarm så de passar ditt humör eller din livsstil. Välj olika ljud från det förinställda urvalet eller minneskortet (utom för meddelandeljud).
  1. På startsidan trycker du på > Anpassa ljud > Ljuduppsättning.
  2. Välj en ljuduppsättning du vill anpassa eller skapa en ny och tryck sedan på Använd.
  3. Ändra ringsignal, meddelandeljud och alarm från skärmen Anpassa.

Gå till programmen Meddelanden, E-post och Kalender för att välja ljud för nya meddelanden, e-post respektive kalenderpåminnelser.

HTC ChaCha sparar dina ändringar automatiskt i den aktuella ljuduppsättningen.

Radera ljuduppsättningar

1. På startsidan trycker du på > Anpassa ljud > Ljuduppsättning.
  2. Tryck på och sedan på Radera.
  3. Tryck på en eller flera ljuduppsättningar som du vill radera.
  4. Tryck på Radera.