Byta bakgrunden

Använd en favoritbild som bakgrund för att snabbt och enkelt ändra känslan i HTC ChaCha och ge den ett nytt, personligt utseende. Sök i samlingen av bakgrunder som medföljer i HTC ChaCha eller välj bland bilder som du har tagit med kameran. Du kan också förändra startsidan genom att använda en animerad bakgrund.
  1. På startsidan trycker du på > Anpassa skärm > Bakgrund.
  2. Tryck på något av följande:
    HTC-bakgrunder Välj en förinställd bakgrund och tryck på Förhandsgranska > Använd.
    Aktiva bakgrunder Välj från förinställda animerade bakgrunder. Tryck på Förhandsgranska för att visa animationen och tryck sedan på Använd.
    Galleri Markera ett befintligt foto. Beskär fotot och tryck sedan på Spara.