KOMMA IGÅNG
Meddelandepanelen
KOMMA IGÅNG

Meddelandepanelen

När du får ett nytt meddelande kan du öppna meddelandepanelen för att se vilket händelsemeddelande eller ny information du fått.
Tryck på och håll in statusfältet och för sedan fingret nedåt för att öppna meddelandepanelen.

Om du har flera meddelanden kan du rulla ner skärmen för att se alla.

Tips: Du kan även öppna Meddelandepanelen på Startsidan genom att trycka på och sedan trycka på Meddelanden.

Stänga meddelandepanelen

Tryck på och håll in den nedre listen på Meddelandepanelen och för sedan fingret uppåt på skärmen. Eller tryck bara på .

*Skriv in din kommentar här …
htc-chacha