Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC ChaCha i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC ChaCha ligger i väskan. Du får fortfarande meddelanden och samtal.

Byta till viloläge

Tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av skärmen och gå in i viloläge. HTC ChaCha sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag.

Aktivera från viloläge

Om du vill aktivera HTC ChaCha manuellt trycker du på STRÖM-knappen. Du måste låsa upp skärmen.
Obs!: HTC ChaCha aktiveras automatiskt när du har ett inkommande samtal.

Låsa upp skärmen

Dra upp ringen för att låsa upp skärmen.
Obs!: Om du har ställt in ett grafiskt lösenord, en PIN-kod eller ett lösenord blir du ombedd att rita mönstret på skärmen eller ange PIN-koden eller lösenordet för att skärmen ska låsas upp.
Om du har ställt in en händelsepåminnelse eller ett alarm kan du dra eller till ringen för att pausa eller avvisa händelsen eller alarmet.