Startsida

Startsidan är där du gör HTC ChaCha till din egen. Där finns en umgängesklocka som visar de senaste meddelandeuppdateringarna från dina sociala nätverk. Du kan också lägga till dina favoritprogram, genvägar, mappar och widgetar så att de alltid är endast ett tryck bort. Läs mer om detta under Personanpassa.

Utökad startsida

Då du börjar göra fler saker med HTC ChaCha kanske du tycker att en enda startsida inte räcker till. Inga problem. Du har fyra skärmar till att börja med, och kan lägga till ytterligare tre skärmar. Det borde vara tillräckligt.
  • För fingret horisontalt till vänster eller höger så kommer du att upptäcka fler utrymmen för att lägga till ikoner, widgetar med mera.
  • Tryck på det stora plustecknet på en tom skärm för att lägga till en widget eller annan skärm. Du kan ha upp till sju skärmar sammanlagt.
Tryck på för att återgå till huvuddelen av startsidan (dvs. den första startsideskärmen).

Använda Hoppvy

För att hoppa direkt till önskad skärm trycker du på eller klämmer ihop skärmen som visar hoppvyn. Den visar alla tillgängliga startsidor som miniatyrer.

Tryck bara på önskad sida så hamnar du där.