Olika sätt att flytta kontakter till HTC ChaCha

Du kan lägga till kontakter i HTC ChaCha på flera sätt. Du kan synkronisera HTC ChaCha med kontakter från ditt Google-konto, din dator, Facebook med mera.
HTC Sync Synkronisera kontakterna från din gamla telefon med datorn och använd HTC Sync för att synkronisera HTC ChaCha med datorns Microsoft Outlook, Outlook Express eller Fönster-kontakter.
Gmail Google-kontakter importeras till HTC ChaCha då du loggat in på ditt Google-konto. Du kan också skapa fler Google-kontakter direkt från HTC ChaCha.
Facebook Logga in på ditt Facebook-konto för att importera dina Facebook-vänners kontaktinformation.
Telefonkontakter Du kan om du vill skapa och lagra kontakter direkt i HTC ChaCha eller föra över befintliga kontakter från din gamla telefon.
SIM-kort Kopiera alla dina SIM-kontakter till HTC ChaCha.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC ChaCha synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync-servern på din arbetsplats.
Överför Använd programmet Överför om du vill överföra inte bara dina kontakter men även kalenderhändelser och SMS från din gamla telefon till HTC ChaCha.