Facebook hela tiden

HTC ChaCha har skapats med Facebook-älskare i åtanke. I telefonen finns massor av fiffiga Facebook-funktioner.
Dela överallt Posta enkelt meddelanden i din Facebook-logg med en knapptryckning på Facebook dela-knappen . Alternativt kan du trycka och hålla ned för att checka in på Facebook-platser och berätta för dina vänner vad du gör och vilka som är där.
Dela musik Tryck på medan du lyssnar på ett spår i Musik-spelaren för att lägga upp ett meddelande i din Facebook-logg med spårets namn, album och artist.

Om låten finns på Amazon visas även spårinformation och albumomslag tillsammans med en klickbar länk så att läsarna kan gå till musikbutiken online och köpa låten.

Visa Facebook-kalenderhändelser

Visa Facebook-händelser i Kalender. Födelsedags- och händelsekalendrarna är åtskilda för tydlighet.

Du kan även lägga till Kalender-widgeten på startsidan för att enkelt visa födelsedags- och händelseinformation från Facebook.

Dela bilder och videor Tryck på i Galleri för att ladda upp bilder eller videor till Facebook. Du kan enkelt lägga till taggar och beskrivning, ange vilket album de ska laddas upp till och ange sekretessinställningar för nya album.
Dela webb- och nyhetssajter Medan du visar en webbsida eller nyhetsartikel trycker du på om du vill publicera en länk till sidan eller artikeln i din Facebook-logg.
Ladda upp bilder automatiskt Ladda automatiskt upp de bilder du tar med kameran till din Facebook-sida. Du kan ladda upp bilder direkt, dagligen eller enbart när det finns en Wi-Fi-anslutning tillgänglig.
Facebook chatt Håll kontakten med alla dina närmaste Facebook-vänner med hjälp av Facebook chatt.