Lock på undersidan

Ta bort locket på undersidan

Ta bort locket på undersidan så kommer du åt batteriet, SIM-kortplatsen och minneskortplatsen.
  1. Stäng av HTC ChaCha och håll den stadigt med framsidan vänd nedåt.
  2. Använd båda händernas tummar för att trycka ut och ta bort locket på undersidan.

Sätta tillbaka locket på undersidan

1. Skjut locket på undersidan över det frilagda området på telefonens bakre panel.
  2. Tryck in locket på undersidan mot telefonen. Ett klick hörs när locket på undersidan hamnar på plats.