HTC Sync

HTC Sync Installationsanvisning

Applikation - HTC Sync för alla HTC Android -telefoner & HTC Smart

Ladda ned HTC Sync

Lanseringsdatum: 2013-05-22     Kategori: Program

Du kan använda HTC Sync™ för att synkronisera Outlook-kontakter och -kalender eller Outlook Express-kontakter (Android & HTC Smart)och webbläsarens bokmärken mellan datorn och telefonen(Android). Med HTC Sync™ kan du också installera Android-applikationer från andra tillverkare och överföra bilder, filmer, dokument, låtar och spellistor till telefonen(Android).

Version: 3.3.53

Installationsinstruktioner:

1. Uppdaterar USB-drivrutin till 4.0.1.002

1. Maskinvarukrav (PC)

• Intel® Pentium® III eller snabbare processor rekommenderas
  • Minst 1 GB RAM-minne
  • XGA (1024 x 768) eller högre skärmupplösning
  • 300 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • USB 2.0 krävs

2. Programvarukrav – operativsystem som stöds (PC)

• Windows XP Home / Professional / Media Center Edition Service Pack 2 and 3 (32-Bit)
  • Windows Vista Ultimate / Enterprise / Business/ Home Premium/ Home Basic Edition (32 & 64-Bit) Service Pack 1
  • Windows 7 Ultimate/ Professional/ Home Premium / Home Basic Edition (32 & 64-Bit)
  • Windows 8, Windows 8 Pro, Windows 8 Enterprise (32 & 64-Bit)
  • Microsoft Office Outlook 2003, 2007, 2010 and 2013 (32 & 64-Bit)

3. Installationsanvisningar

1. Markera filen HTC Sync™ klicka sedan på Hämta för att ladda ned filen“setup_3.3.53.exe” till datorn.
  2. Kör“setup_3.3.53.exe” för att installera den på datorn och följ instruktionerna i installationsguiden.
    (Förslag: Stäng först alla program som körs och inaktivera eventuella virusprogram.)
  3. Välj installationstypen Fullständig för en snabbare och enklare installationsprocess och välj sedan Installera. (Avancerade användare kan välja att genomföra en anpassad installation för att ändra fördefinierade genvägar och byta programmapp.)
  4. När installationsguiden är klar klickar du på Slutför.

Börja använda HTC Sync

1. Anslut telefonen till datorn med en USB-sladd.
  2. När du ombeds välja typ av USB-anslutning väljer du HTC Sync och sedan Klar.
  3. Vänta tills HTC Sync identifierat telefonen. Ange namnet på telefonen på skärmen Enhetsinställning.
  4. Klicka på Spara. Enhetspanelen öppnas. På Enhetspanelen kan du ange synkroniseringsalternativ, visa allmän information om telefonen, kontrollera tillgängligt utrymme på minneskortet och starta synkronisering.

För Wildfire-kunder som inte har alternativet HTC Sync sedan de anslutit telefonen via en USB-sladd:

1. Välj USB-felsökning under Inställningar > Program > Utveckling innan du ansluter telefonen till datorn.
  2. Anslut telefonen till datorn och vänta i 10 sekunder tills enhetsklienten identifierats.
  3. Ta ut USB-sladden ur kontakten och anslut sedan telefonen med kabeln igen.
  4. Välj HTC Sync och vänta tills HTC Sync känner igen telefonen.

Obs!
* I Hjälp finns detaljerad information om hur du använder HTC Sync. (Sedan menyn visas när du klickat på knappen Hjälp överst till höger klickar du på Hjälp igen så att informationen visas.)

* nstallationen tar cirka 1 minut. Du rekommenderas stänga alla program på datorn innan du startar installationsprogrammet och inte öppna några program eller filer under pågående installation.