Android 4.0 uppdatering av vanliga frågor

Android 4.0 Uppdatering - Vanliga frågor och svar

Vad är den övergripande tidsplanen för Android 4.0 uppdateringar?

Majoriteten av enheterna kommer att uppgraderas under juni och juli 2012 och vi räknar med att avsluta uppgraderingarna i augusti 2012 för alla tillkännagivna enheter.

Min telefon har inte fått Android 4.0 uppdateringen, trots att andra med samma enhet har fått den. Varför?

På grund av lokalisering, testning och godkännanden av partners får inte alla enheter uppdateringen samtidigt. För enheter hos flera olika operatörer och i många länder kan det ta upp till 45 dagar från den ursprungliga uppdateringen tills alla enheter har den.

Om din telefon inte har fått uppdateringen efter 45-dagarsperioden, gå till Inställningar>Om>Programuppdatering och sök efter uppdateringen manuellt. Om din enhet fortfarande inte hittar uppdateringen, vänligen kontakta kundtjänst.

Vilka enheter får inte Android 4.0?

Vi arbetar hårt för att alla våra produkter ska ha en optimal användarupplevelse och därför kommer vissa produkter att bibehålla sin nuvarande Android-version. I allmänhet kommer enheter med 512 MB ROM eller mindre inte att uppgraderas till Android 4.0. Dessa enheter inkluderar HTC ChaCha, HTC Salsa, HTC Wildfire S, HTC Explorer, HTC Desire HD med flera.

HTC tablets (surfplattor), inklusive HTC Flyer, HTC EVO View 4G och HTC Jetstream kommer att bibehålla Android 3.2 (Honeycomb).

Uppgraderingar är inte samma sak som kontinuerlig support. Enheter som inte uppgraderas till Android 4.0 kommer fortfarande att motta programförbättringar, säkerhetsfixar och teknisk support efter behov.

Varför tar det så länge att släppa en uppdatering?

Vårt mål är att se till att varje uppgradering ger en lika bra eller ännu bättre kundupplevelse, vilket innebär en hög standard för maskinvarukompatibilitet, anpassning av enheter eller specifika operatörer, testning av HTC och partners, adressering av begränsningar i hårdvaran och många andra faktorer.

Vilken version av HTC Sense kommer med Android 4.0 uppdateringen?

Uppgraderingen till Android 4.0 inkluderar Sense 3.6.

Varför ingår inte Sense 4 i Android 4.0 uppdateringen?

Vissa aspekter av Sense 4 kräver särskild hårdvara som inte är tillgänglig på alla enheter.