HTC je mesto gde počinjete ili nastavljate vašu karijeru.

Kao priznati svetski lider na tržištu mobilnih uređaja, HTC vam pruža dobru priliku da počnete ili nastavite vašu karijeru. HTC je deo globalnog tržišta koje neguje fleksibilnost, nove tehnologije i inovacije. To stvara mogućnosti i okruženje koje vas stimuliše i u kojem se dalje razvijate.

U HTC-u, vaše vrednosti biće prepoznate i vaša karijera će imati usmerenje. Ako želite da postanete deo tima koji ima nove ideje, projektuje najnovije proizvode, koristi najmoderniju tehnologiju i ukoliko želite da budete zadovoljni dok to radite, HTC je pravo mesto za vas.

HTC kao poslodavac

Filozofija HTC-a je integritet, inovacija i izvršenje.

Integritet - Integritet je sastavni deo HTC-a, bilo da je to između HTC i zaposlenih ili HTC-a i njegovih kupaca. Smatramo da je integritet bitan za nas radi sticanja poverenja i podrške zaposlenih, kao i radi širenja baze naših klijenata na veoma konkurentnom tržištu.

Inovacija - Inovacija je ono što nas pokreće da obezbedimo našim korisnicima najsavremenije proizvode. U HTC-u, nove ideje se podstiču u radu i testiraju na našim proizvodima. Inovacija i spremnost da se prihvate izazovi pomogli su HTC-u da savlada teškoće i ostvari gotovo nemoguće ciljeve.

Izvršenje - Insistiramo da našim korisnicima obezbedimo najbolje i najkvalitetnije proizvode. Svaki detalj u procesu razvoja podleže najstrožijim standardima kako bi se omogućilo dobijanje vrhunskog finalnog proizvoda. Naša predanost najsitnijim detaljima i izvršenju dovodi do najbolje usluge i vrednosti za naše korisnike.